Bol.com is het grootste online warenhuis met enorm veel soorten producten. Iedereen bestelt wel eens een product daar, dus een cadeaubon is altijd welkom. Zoek jij een manier om een cadeaubon te verdienen? Dan weten wij precies de manier.

Wat is Bol.com tegoed?

Bol.com tegoed is een kaart met een code op de achterkant die je kan inwisselen voor een bepaald bedrag aan korting op je te bestellen producten. Deze codes kan je ook per e-mail ontvangen in plaats van een ouderwetse tegoedkaart.

Bol.com cadeaukaart

Hoe kun je Bol.com tegoed verdienen?

Eigenlijk is de enige manier om dit te verdienen door mee te doen aan online onderzoeken en enquêtes in te vullen. Er zijn veel organisaties die dit aanbieden, maar wat mensen vaak tegenhoudt is dat niet zeker is of de site wel betrouwbaar is. Een site waarvan wij zeker weten dat die betrouwbaar is, is: ListWise. Dit bedrijf is opgericht om bedrijven een kans te geven om hun producten te optimaliseren door meningen van allerlei verschillende consumenten te vragen.

Hoe werkt ListWise?

ListWise werkt eigenlijk heel simpel. Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: Inschrijven.

Als je dat hebt gedaan krijg je snel een mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding wat varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via iTunes of bol.com tegoed of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Er zijn eigenlijk 3 simpele stappen:

1. Schrijf je in
Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per email een verzoek om mee te doen.

2. Vul enquêtes in
Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel: op de computer, tablet of smartphone.

3. Word betaald
Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen

Schrijf je nu in!

Hoe kun je weten of een site betrouwbaar is?

Zoals we al zeiden: het is vaak onduidelijk of een site betrouwbaar is ja of nee. Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten die je veel ellende kunnen besparen. Bijvoorbeeld:

  • Meerdere contactmogelijkheden
  • Sociale mediapagina’s
  • Keurmerken van organisaties waar het bedrijf mee samenwerkt
  • Online recensies

Het is altijd fijn als je weet dat een bedrijf bereikbaar is als er problemen zijn. Dat kan via contactgegevens op de site, zoals e-mail, of de sociale mediapagina’s van het bedrijf.
Mensen gaan meestal op zoek naar een online recensie om te weten te komen wat de ervaring van andere mensen is met dit bedrijf. Door positieve recensies gaat het ook wat betrouwbaarder aan voelen.

Schrijf je direct in!

Begin meteen met het online invullen van enquêtes.

Inschrijven duurt maar een paar seconden. Zorg dat je geen geld mis loopt!