Als je studeert heb je bijna geen tijd voor een baan(tje), maar hoe moet je anders geld verdienen als student? Online gaan verdienen is een goede optie. Je hebt er vast nog niet eerder aan gedacht, maar het is makkelijker dan je denkt.

Waarom geld verdienen op het internet?

Er zitten veel voordelen aan ‘online werken’. Zoals: het is erg flexibel, je kan zelf bepalen wanneer en hoe lang je bezig bent, je hebt geen baas die zegt dat je moet komen en je kan tussendoor wat werk doen zodat je later meer tijd hebt om te studeren of iets leuks te doen.

Wat kun je zoal doen?

 • Thuiswerk
 • Online enquêtes invullen
 • Verkopen op Marktplaats of eBay
 • YouTube

Thuiswerk

Er zijn verschillende soorten thuiswerk, bijvoorbeeld: inpakwerk, telefonisch werk, administratief werk en producten testen. Hoe vind je een betrouwbare thuiswerk site? Betaal niet om aan te slag te kunnen met thuiswerk. Je krijgt dan meestal alleen een mooi in elkaar gezet e-book met een hoop onzin. Er zijn genoeg sites waar je niet hoeft te betalen. Als je een aanbieder hebt gevonden, zoek hem dan op google. Zo kun je recensies lezen van mensen die al eerder in contact zijn gekomen met dit thuiswerkcentrum.
Er is veel oplichting in deze sector dus zorg dat je echt een betrouwbare centrale hebt. Hier zijn wat voorbeelden:
Montapacking.nl
Verschillende vestigingen
in heel Nederland
HPS Thuiswerkcentrale
De Koumen 78a 6433KE te Hoensbroek

Online enquêtes invullen

Enquêtes invullen is heel gemakkelijk en duurt meestal niet zo lang. Er zijn verschillende organisaties die dit aanbieden. Een daarvan is ListWise. Hoe werkt het? Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: Inschrijven

Als je dat hebt gedaan krijg je snel een mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding wat varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via cadeaukaarten of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Geld verdienen als student is zo heel gemakkelijk! Er zijn 3 simpele stappen:

geld verdienen als student met ListWise Nederland

 

 

 

 1. Schrijf je in
  Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang jeper email een verzoek om mee te doen.
 2. Vul enquêtes in
  Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de computer of tablet.
 3. Word betaald
  Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen

Schrijf je nu in!

Verkopen op Marktplaats en eBay

Geld verdienen als student is makkelijk te doen met de meest voor de hand liggende optie: dingen verkopen op Marktplaats of eBay. Maar dan moet je wel iets hebben om te kunnen verkopen. Bijvoorbeeld spullen de je niet meer gebruikt of kleren die je niet meer draagt. Dit is ook een goede manier om Paypal tegoed te verdienen. Lees daar meer over hier. (link naar paypal tekst).

YouTube

Iedereen kent dit social media platform waarschijnlijk wel, maar niet iedereen weet dat je hier geld mee kunt verdienen. Dit doe je door gewoon te beginnen met filmen en je filmpjes er op te zetten. Je zet je account om naar commercieel en youtube zet automatisch reclames op je video’s. Per 1000 views kun je tussen de €0,20 en €5,- verdienen. Je verdient dus echt pas lekker als je video’s populair zijn en dit kan even duren, maar als je geduld hebt en gewoon blijft doorgaan met video’s maken en ze te promoten op social media, komt het vanzelf.

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!