Ben jij het ook zo zat dat je maar een beperkt aantal baantjes mag doen? Dat snappen wij heel goed. Geld verdienen als tiener kun je makkelijk doen met de 5 manieren die je hier leest.

Geld verdienen als tiener? Dit zijn makkelijke manieren.

Geld verdienen als tiener is moeilijk want er zijn maar een beperkt aantal baantjes die je kunt doen als, bijvoorbeeld: een krantenwijk of vakken vullen in een supermarkt, maar wil jij wat anders? Of er wat extra bij? Dan hebben wij een paar voorbeelden:

 • Thuiswerk
 • Online enquêtes invullen
 • Voor jezelf beginnen
 • Niet-standaard klusjes
 • YouTube

Thuiswerk

Thuiswerk is een makkelijke manier om bij te verdienen. In Nederland zijn er steeds meer mensen die graag vanuit huis werken om zo wat extra’s te verdienen. Thuiswerk kan een ideale oplossing zijn als je last hebt van de crisis of bijvoorbeeld kinderen hebt en dus graag thuis wil zijn. Er zijn verschillende soorten thuiswerk: inpakwerk, telefonisch werk, administratief werk en producten testen. Dit zijn de meest populaire, maar je hebt nog veel meer dingen die je kunt doen.

Online enquêtes invullen

Enquêtes invullen is heel gemakkelijk en duurt meestal niet zo lang. Er zijn verschillende organisaties die dit aanbieden. Een daarvan is ListWise. Hoe werkt het? Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: Inschrijven

Als je dat hebt gedaan krijg je snel een mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding wat varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via cadeaukaarten of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Er zijn eigenlijk 3 simpele stappen:

 1. Schrijf je in
  Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per email een verzoek om mee te doen.
 2. Vul enquêtes in
  Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de computer of tablet.
 3. Word betaald
  Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen

geld verdienen als tiener met ListWise Nederland

Voor jezelf beginnen

Geld verdienen als tiener kan ook met deze onderschatte manier. Het is makkelijker dan je denkt om voor jezelf te beginnen. Het hoeft niet groot of spectaculair te zijn. Je kan het alleen doen of samen met vrienden. Bedenk dan wel dat je de winst moet verdelen.
Als je met vrienden werkt, verdeel de werklast dan eerlijk, zorg voor een eventueel rotatieschema. Ga de buurt in en bied je diensten aan. Je kunt aanbellen en mensen zelf aanspreken maar je kunt ook een visitekaartje of flyer door de brievenbus doen. Mensen zijn sneller geneigd om mee te werken als je ze vertelt over een doel dat je/jullie hebt/hebben.

Niet-standaard klusjes

Dit zijn de klusjes als bijvoorbeeld: oppassen, honden uitlaten, auto’s wassen of zelfs fotograferen als je dat leuk vind. Je kunt ook hier weer visitekaartjes uitdelen, mensen kunnen je niet vragen voor deze klusjes als ze niet weten dat je bereid bent om ze te doen. Ook dit kun je samen doen met vrienden om zo sneller te werken.

YouTube

Iedereen kent dit social media platform waarschijnlijk wel, maar niet iedereen weet dat je hier geld mee kunt verdienen. Dit doe je door gewoon te beginnen met filmen en je filmpjes er op te zetten. Je zet je account om naar commercieel en youtube zet automatisch reclames op je video’s. Per 1000 views kun je tussen de €0,20 en €5,- verdienen. Je verdient dus echt pas lekker als je video’s populair zijn en dit kan even duren, maar als je geduld hebt en gewoon blijft doorgaan met video’s maken en ze te promoten op social media, komt het vanzelf.

Schrijf je direct in!

Begin meteen met het online invullen van enquêtes.

Inschrijven duurt maar een paar seconden. Zorg dat je geen geld mis loopt!