Ook op zoek naar een manier om een beetje bij te verdienen met een app, omdat je graag met je smartphone werkt? Dan kun je nu een app downloaden waarmee je geld kunt verdienen.

Geld verdienen met een app, welke dan?

Er zijn niet veel opties als je geld wilt verdienen met een app. Je hebt verschillende soorten, bijvoorbeeld: gok spelletjes of enquêtes invullen. Gok apps zijn vaak niet betrouwbaar, omdat je gewoonweg niet weet met wie je te maken hebt. Enquête apps zijn al iets veiliger, maar ook hier heb je vaak te maken met oplichters. Wij bieden een app aan waar je zeker ben

verdienen met een app

t dat het betrouwbaar is, omdat het gekoppeld is aan onze site http://www.listwise.nl/inschrijven/ Als je je bij ons hebt ingeschreven kun je onze app downloaden. Die heet OpinionApp en is gratis te downloaden in de App Store voor IOS of in de Play store voor Android. Deze app kun je koppelen aan het ListWise panel zodat je gemakkelijk via de app de enquêtes in kan vullen. Je ziet hier ook hoe hoog het bedrag is dat je hebt gespaard en of er nog enquêtes voor je open staan. Zie voor uitgebreide instructies deze pagina.

 

Hoe werkt ListWise?

Enquêtes invullen is heel gemakkelijk en duurt meestal niet zo lang. Om te beginnen schrijf je je in, dat kan hier: http://www.listwise.nl/inschrijven/ Als je dat hebt gedaan krijg je snel een mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding wat varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via cadeaukaarten of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Er zijn eigenlijk 3 simpele stappen:

1. Schrijf je in
Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per email een verzoek om mee te doen.

2. Vul enquêtes in
Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de computer of tablet.

3. Word betaald
Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen

Schrijf je nu in!