Ken je dat probleem ook? De dagen vlak voor je salaris zijn toch vaak een beetje krap. Hoe kan het nou dat je elke maand weer zo weinig overhoudt? Er zijn simpelweg twee manieren om aan het einde van de maand meer geld over te houden: of je gaat meer verdienen (bijvoorbeeld door online geld bij te verdienen) of je gaat geld besparen. Op deze pagina geven we je meer informatie over deze twee manieren om aan het eind van de maand wat extra geld over te houden. Laten we beginnen met online geld verdienen.

Online geld verdienen

online geld verdienenEr zijn verschillende mogelijkheden om online geld te kunnen verdienen. Op deze pagina behandelen we de verschillende mogelijkheden. Wat voor de een een prima oplossing is, is wellicht voor de ander totaal niet interessant. Kies voornamelijk een oplossing om die bij jou past. Alleen dan zal je langdurig online geld gaan verdienen.

  • Enquêtes invullen voor geld;
  • Verkoop onnodige spullen online;
  • Online geld verdienen met freelance werkzaamheden;
  • Geld verdienen door te bloggen;
  • Online geld verdienen met social media of door te vloggen.

Enquêtes invullen voor geld

Veel bedrijven zoeken respondenten voor hun onderzoeken. Deze bedrijven willen graag van consumenten weten wat ze van bepaalde producten en/of diensten vinden. Ze gebruiken de mening van de respondent om hun producten te verbeteren. Via bijvoorbeeld Listwise kom je in contact met deze partijen waar je enquêtes kan invullen voor geld, geheel betrouwbaar! Per ingevulde enquête krijg je als respondent een vergoeding deze kan variëren van 0,50 EUR tot 2,50 EUR en dat gemakkelijk vanuit huis of via de mobiele app. Onder het mom van alle kleine beetjes helpen, schrijf je nu direct in en begin vandaag nog online geld te verdienen door online betaalde enquêtes in te vullen.

Spullen die je niet gebruikt verkopen

Oude rommel op zolder, kleding die je niet meer draagt, speelgoed waar de kinderen niet meer mee spelen? Wat voor jou geen waarde meer heeft komt voor anderen wellicht als een geschenk uit de hemel. Verkoop daarom spullen die je niet langer gebruikt via bijvoorbeeld Marktplaats en genereer extra cash om zo het einde van de maand te kunnen halen. Daarnaast kan je natuurlijk ook goedkoop via Marktplaats tweedehands spullen kopen.

Online freelance werkzaamheden

Een tekst schrijven, teksten van het Nederlands naar het Engels vertalen, een logo designen, een tekst inspreken of andere simpele werkzaamheden. Kan je daar geld mee verdienen? Ja dat kan! Via bijvoorbeeld Fiverr kan je in contact komen met opdrachtgevers om verschillende kleine opdrachten uit te voeren. Ja online geld verdienen is nog nooit zo eenvoudig geweest want via deze manier kan je van wel 5 EUR tot 100 EUR per dag verdienen. Kijk ook eens op SiteDeals waarop beheerders van websites geregeld op zoek zijn naar tekstschrijvers.

Online geld verdienen met bloggen

online geld verdienen met bloggenOnline geld verdienen met een online blog is tegenwoordig heel eenvoudig. Kies een onderwerp dat je echt boeit en schrijf daar regelmatig over op jouw eigen blog. Zorg ervoor dat je geen eendagsvlieg wordt en kies een onderwerp dat je echt boeit en waar je passie voor hebt. Alleen dan zal je daar genoeg over kunnen schrijven en het lang volhouden. Een enkele blog schrijven is zonde van je tijd, je bouwt namelijk langzaam mensen op die het interessant vinden om jouw blog te volgen. Vervolgens kan je geld verdienen door bijvoorbeeld Google Adsense advertentie inkomsten. Daarnaast kan je geld verdienen met affiliate marketing. Voorbeeld: als je blogt over fashion dan kan je via affiliate programma’s linken naar bedrijven zoals Zara. Als jouw blogbezoekers vervolgens aankopen doen dan verdien je een percentage van het aankoopbedrag.

Er zijn hele succesvolle blogs die naast hun website ook verschillende social media gebruiken om bezoekers naar de blog te trekken. Zij verdienen naast geld met de blog vaak ook geld met hun social media kanalen of door te vloggen.

Online geld verdienen met social media of door te vloggen

online geld verdienen met social mediaJe kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op Facebook een community of fanpagina te bouwen en deze te verkopen of via deze community producten te verkopen. Ook kan je filmpjes of vlogs uploaden naar Youtube of Snapchat en vervolgens online geld verdienen met de advertentie inkomsten die de kijkers genereren. Ook kan je veel geld verdienen als je veel volgers op Twitter hebt door het verkopen van tweets aan bedrijven.

Overige manieren om online geld te verdienen

Er zijn nog tientallen andere manieren om online geld te verdienen. Wij beloven niemand dat ze met weinig inspanning (veel) geld kunnen verdienen. Uiteindelijk zal je als je online geld wil verdienen altijd een bepaalde inspanning moeten leveren. Niet iedereen zal er vrolijk van worden om een blog bij te houden of elke dag op social media te moeten posten. Kies daarom enkel voor de manieren die bij jou passen.

Geld besparen

Geld besparen is de tweede manier om aan het einde van de maand geld over te houden. Er zijn verschillende websites waar je online geld kan verdienen door te besparen op je uitgaven. Overstappen van telefoonprovider, internet en TV aanbieder, energieleverancier of bijvoorbeeld zorgverzekering kan je jaarlijks flink wat geld besparen. Daarnaast is het goed om de aanbiedingen bij supermarkten en drogisterijen in de gaten te houden en onnodige uitgaven te schrappen. Maak voor jezelf een maandelijks budget en houdt je uitgaven in de hand. De beste manieren om geld te besparen zijn:

  • Geld besparen via cashback websites;
  • Overstappen van aanbieder;
  • Koopjes jagen;
  • Onnodige uitgaven schrappen.

Cashback

cashbackVeel producten zijn online goedkoper om aan te schaffen. Daarnaast bieden sommige websites nog extra kortingen in de vorm van een cashback. In dat geval profiteer je van de goedkopere prijzen op internet en krijg je via een cashbackwebsite geld terug op je aankoop. Dit gaat als volgt in zijn werk: je meldt je aan bij een cashback website en doet via die website goedkoop en veilig aankopen bij bekende Nederlandse websites. De cashback site ontvangt van de website waar jij je aankoop hebt gedaan een percentage van de aankoop en stort daarvan een deel naar jou terug. Als je veel online koopt kan dit een aangename besparing zijn op je maandelijkse uitgaven.

Overstappen verzekeringen en energieleverancier

overstappen van energieleverancierMaandelijks geef je een hoop geld uit aan verschillende verzekeringen en je mobiele telefoon-, TV en internetaansluiting. Overstappen loont vaak, doordat nieuwe klanten vaak aantrekkelijke kortingen krijgen. Kijk daarom ieder jaar op welke vaste lasten je kan besparen. Hier zijn verschillende websites voor die handige overzichten bieden van wat bepaalde abonnementen en verzekeringen kosten bij verschillende aanbieders.

Aanbiedingen goed in de gaten houden

geld besparen door aanbiedingen in de gaten houdenOp veel zaken die je dagelijks nodig hebt kan je flink besparen. Zo zijn bijvoorbeeld de wasmiddelen, vaatwastabletten, shampoos en tandpasta’s regelmatig in de aanbieding. Door goed op de aanbiedingen te letten geef je niet onnodig veel geld uit aan artikelen die nagenoeg iedere week in de aanbieding zijn. Kijk daarom regelmatig in de actiefolders van supermarkten en drogisterijen, deze zijn trouwens gemakkelijk online te bekijken via Spotta.

Veel producten zijn op internet goedkoper dan in de winkel. Zoek daarom als je een product wilt aanschaffen eerst of je het product goedkoper kan bestellen via internet. Vind je het product goedkoper online? Geef dit dan aan de winkelier aan, vaak gaan ze mee in de prijs. Zo niet dan kan je het natuurlijk online aanschaffen. Op sommige producten zoals televisies of laptops kan je hiermee honderden euro’s besparen.

Seizoensgebonden producten zoals kleding kan je het beste kopen aan het einde van het seizoen: je koopt dan die gave broek of dat paar sportschoenen voor de helft van de prijs. Dat scheelt nog eens een paar euro’s!

Onnodige uitgaven schrappen

Impulsaankopen zoals een Twix bij de kassa van het tankstation zijn in vergelijking met een heel pak Twix in de supermarkt extreem duur. In veel gevallen heb je de aankoop helemaal niet nodig en heb je hier later misschien zelfs spijt van. Denk dus goed na bij elke aankoop of je het daadwerkelijk nodig hebt. Wat zou je doen als je het niet zou kopen? Als je deze vraag met nee kan beantwoorden dan is het misschien een goed idee om het product niet aan te schaffen.

Heb je nog goede manieren om (online) geld te verdienen of om op je kosten te besparen? Laat het ons weten!