Online Paypal geld verdienen is nog nooit zo easy geweest! Hier lees je 3 manieren waarop je dat (makkelijk) kunt doen!

Wat is Paypal?

PayPal is een online betaal systeem, net zoiets als iDeal, maar bij Paypal kan je een rekening openen

en betalingen ontvangen van andere rekeninghouders. Het saldo kan overschreven worden naar je bankrekening, of gebruikt worden voor online betalingen bij verschillende webshops. Paypal is internationaal waardoor het makkelijk is om geld te ontvangen van mensen of bedrijven van over de hele wereld.

Online Paypal geld verdienen

Er zijn verschillende manieren om online Paypal geld verdienen, bijvoorbeeld:

 • verkopen op Marktplaats en eBay
 • als webmaster advertenties plaatsen
 • online enquêtes invullen

Verkopen op marktplaats en eBay

Een van de meest voor de hand liggende manieren om Paypal geld te verdienen is door te verkopen op Marktplaats en eBay. Paypal is namelijk ooit opgericht door eBay en wordt tegenwoordig ook gebruikt op Marktplaats om op een veilige manier geld over te maken. Marktplaats is ook een onderdeel van eBay geworden. Paypal is een populaire manier van betalen, omdat er geen financiële gegevens te zien zijn. Paypal maakt gebruik van e-mailadressen om geld over te maken.

Als webmaster advertenties plaatsen

Wat is een webmaster? Dit is iemand die binnen een bedrijf of organisatie verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het onderhoud van een website. Er zijn veel (vooral Amerikaanse) bedrijven die webmasters betalen voor het plaatsen van een advertentie. De webmaster krijgt dan een vergoeding per klik, per impressie, per lead of sale. Deze bedrijven betalen meestal ook uit in Paypal, maar het kan ook via IBAN met een BIC code.
Natuurlijk is het wel noodzakelijk dat je in het bezit bent van een website om deze methode te gebruiken, dus is het niet voor iedereen.

Online enquêtes invullen

Online Paypal geld verdienen kun je ook doen met een methode die wel geschikt is voor iedereen: het invullen van online enquêtes. Bij bijvoorbeeld ListWise kun je dit doen. Hoe werkt het? Als je dat hebt gedaan krijg je snel een mail met de eerste uitnodiging om een onderzoek in te vullen. Hiervoor krijg je een vergoeding wat varieert tussen de €0,40 en €2,50. Deze bedragen spaar je op in je account en als je €10,- hebt bereikt kun je kiezen om het uit te laten betalen via cadeaukaarten of een bankoverschrijving, maar je kunt natuurlijk ook verder sparen. Er zijn eigenlijk 3 simpele stappen:

 1. Schrijf je in
  Door je in te schrijven bij ListWise krijg je toegang tot het online invullen van vragenlijsten. Elke keer wanneer er een nieuw marktonderzoek beschikbaar is ontvang je per email een verzoek om mee te doen.
 2. Vul enquêtes in
  Door enquêtes in te vullen help je organisaties om hun producten te verbeteren. In ruil voor de informatie betalen deze organisaties een leuk extra zakcentje. Invullen kan gewoon vanuit je luie stoel op de computer of tablet.
 3. Word betaald
  Voor elke afgeronde enquête krijg je een bepaald bedrag betaald. Wanneer je de €10 bereikt kan je dit laten uitbetalen in geld of waardebonnen

Schrijf je nu in! 

Schrijf je hier in!

Vul hieronder snel je gegevens in om jezelf direct bij ListWise in te schrijven. Belangrijk is dat je het goede email adres invult! Op dit e-mailadres ontvang je namelijk niet alleen de bevestigings-email maar ook de uitnodigingen voor de vragenlijsten!