Vaak geen geld op je iTunes account en graag dat ene album willen kopen, maar te lui om naar het winkelcentrum te gaan om een iTuneskaart te kopen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kan namelijk online je iTunes tegoed verdienen. Op deze pagina krijg je meer informatie over hoe je dit kunt doen.

Eigenlijk is de nummer 1 manier door online enquêtes in te vullen. Er zijn verschillende organisaties die dit aanbieden, maar vaak is het onduidelijk of het wel betrouwbaar is ja of nee.

Wat is iTunes tegoed?

Je kunt iTunes tegoed kopen in verschillende winkels. Het bedrag dat je hebt gekocht kun je inwisselen op je iTunes account, daarmee kun je alles wat iTunes te bieden heeft kopen. Zoals bijvoorbeeld muziek, films of (luister)boeken.

Hoe gaat het verdienen met enquêtes in zijn werk?

Je begint met je in te schrijven bij een panel die enquêtes aanbieden, bijvoorbeeld bij ListWise. Als je je hebt ingeschreven krijg je snel je eerste e-mail met een uitnodiging om je eerste vragenlijst in te vullen. Als je een enquête hebt afgerond komt er een vergoeding op je account te staan. Dit kan variëren van 0,40 euro tot 2,50 euro. Het bedrag dat je hebt gespaard kun je laten uitbetalen in verschillende manieren, waaronder iTunes tegoed.

Als het nog een beetje onduidelijk is, bekijk dan deze video’s op ons YouTube account:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=s4doQPGI_Ak
  2. https://www.youtube.com/watch?v=JtKTO02B8oc

Hoe kun je weten of een site betrouwbaar is?

Zoals we al zeiden: het is vaak onduidelijk of een site betrouwbaar is ja of nee. Er zijn meerdere punten waar je op kunt letten die je veel ellende kunnen besparen. Bijvoorbeeld:

  • Meerdere contactmogelijkheden
  • Sociale mediapagina’s
  • Keurmerken van organisaties waar het bedrijf mee samenwerkt
  • Online recensies

Het is altijd fijn als je weet dat een bedrijf bereikbaar is als er problemen zijn. Dat kan via contactgegevens op de site, zoals e-mail, of de sociale mediapagina’s van het bedrijf.